newwen

isfrost... that's all i'm saying

näe

ja vill ha en ny blogg :]

tråk

1. Kaffe eller Thé? vafan inget
2. Vad gillar du för typiskt julgodis? skumtomtar och lussebullar :)
3. Fingervantar eller tumvantar? tumvatan forlaajjf
4. Pocket eller inbunden bok? pocket
5. Gillar du pyssel/scrapsaker? naaah
6. Mössa eller halsduk runt huvudet? mysse
7. Gillar du prydnadssaker? hmm dunno
8. Ljus eller mörk choklad? båda (:
9. Hårda eller mjuka kakor? det ska vara HÅRT!
10. Gillar du julpynt? Något speciellt? ofc, julgranen
11. Vad har du för mobil? Märke? ful SE men ny snart :D
12. Gillar du pepparkakor? gillar mer degen

nanana

onsdag idag = torsdag imorgon. torsdag = snart fredag. fredag = HELG! yäs fan vad najs det är när veckor går fort! idag är jag dessutom ledig från my work idag så deeet e najs. har dock en hel del plugg ikväll (matte, engelska och biologi). men det fixar jag. imorgon slutar jag klockan 11:55 as usual, då ska jag till gymmet med några för att sedan ha utvecklingssamtal 14:50. därefter skjutsar pappa mig till jobbet. najsbajs.


ÅÅÅHHHHH

så trött. har suttit instängd på mitt rum i typ tre timmar nu. orkar varken se eller prata med pappa. aja, jag är ledig från jobbet imorgon, dt e najs.

tisdag

hejhopp alla barn. sitter just nu hemma hos familjen jag jobbar hos, heeelt ensam. väntar på att 10-åringen ska komma hem från blockflöjten. ;) sen så ska jag göra EGNA pannbiffar... wtf? jag har aldrig gjort egna pannbiffar ngngång. men det kan väl inte vara så jävla svårt? eller :) jajaj, när jag kommer hem sen så ska jag plugga franska. har nämligen franskaprov imorgon då jag missade det i måndags (försov mig, som vanligt). o onsdag äre imorgon också, vilket betyder att halva veckan har gått. halelujah!

glömde skriva att vi fick springa 5 km på löpbandet igår på idrotten. det gick faktiskt bättre än väntat utan att ha ätit varken frukost eller lunch. tänker inte skriva min tid ändå höhö.. ;p


i valet och kvalet

har nyss gjort matteläxan, skönt att ha gjort den. ska plugga lite franska sedan också så jag kan lägga mig med gott samvete. är i valet och kvalet om att beställa hem en ny mobil. ska jag? ska jag inte? hm.

:)

det snöar <3

tidsfördriv

HUR
Svarar du i telefonen: "ah hallå"
Tycker du om gul-bil-leken: nej inte specielt
Mycket pengar har du i plånboken just nu: har aldrig kontanter
Mycket är klockan: 00:30
Många kontakter har du på msn: 327
Spenderar du en regnig dag bäst: med ngn jag tycker om

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? från erik, "aha okey:/ <3"
Pratar du med just nu på msn? no one, har status upptagen
Ringde dig senast? sara tror jag
Vill du kasta en sten i huvudet på? en som börjar på m
Saknar du mest just nu? mamma
Ska du träffa imorgon? sören, anette och eleonor
Sov du med senast? sara, misstolka ej
Fick du senast sms av? erik

JA ELLER NEJ
Cyklat utan händerna: jaaa
Gråtit en hel natt: tyvärr så ja
Druckit så du spytt: hahah ja
Åkt vattenskidor: näe
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja, men jag gör det aldrig igen
Köpt lösgodis för över 50 kr: hahah ja
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: nej, bara när man har den där roliga veckan en gång i månaden
Sett din kompis i rosa kanindräkt: hahaah nej


spårat

Haha inatt kom jag och Sara hem halv fem.... Inte bra. Vi träffade Oskar och Ante i Kallhäll, sen gick vi hem till Oskar i våra klackar (det tar typ en timme att gå dit). Det slutade med att vi tog av oss skorna och plaskade i alla vattenpölar haha. Hemma hos Oskar tittade vi på ngn b-film. Sen drog jag och Sara för vi skulle ta nattbussen som gick 02:55. Den tog vi och fyfan vilket kaos det var på den där jävla bussjäveln. Folk som skrek, folk som blödde och busschaffören mensa sönder. Vi kom till Ursviksplan typ 4 och då orkade vi inte gå hem så vi ringde taxi. Underbart med taxi! Pappa märkte ivarjefall inte att vi kom hem halv fem, som tur var.

Idag ska jag chilla järnet tror jag. Vi får seeee..

lalala

Funderar på om jag ska gå och locka håret. Hade nästan lockigt idag, sov med knut men håret såg mer ut som ett skatbo än ett lyckat lockat hårsvall.






såhär fjortis jag sett ut idao

cuz eyes don't lie

Idag slutade vi klockan tolv, naaaaaaaaaaajs. Lunch på Subway = för mätt. Mår fortfarande illa efter det. Ska snart iväg och "jobba". Tycker egentligen inte att det räknas som jobb då man får en promenad, lagar mat och leker lite med två kids. Weeeeeeeeeellwell.



Jag i februari. Ska man bli mörkhårig igen?

pics






by a 'sick' evelina

15 timmar

Well mina vänner, nu har jag sovit 15 timmar och skulle gärna sova ett par till. Igår när jag kom hem från jobbet så mådde jag så jävla illa så att jag gick och la mig på en gång. Då var klockan halv åtta. Men jag var uppe i typ en kvart imorse pga. en hemskt trevlig mensvärk så jag tog typ 10 iprem och sen la mig och sov. Thank u pappa för att du sjukanmälde mig. :]


Nu? Sitter i soffan i myskläder och täcke. Har precis brett två mackor och tagigt fram ett kallt glas mjölk. Har kopplat ihop ena datorn och tven så på tven går Vänner säsong 10. Aaaaahhhh...


Lundi

Den här dagen har varit äckligt lång. Först hade jag franska, jag är pinsamt dålig på franska och vi skulle sitta och förklara ord på franska för varandra... Haha, tycker synd om Rebecka som fick sitta och rätta mig hela tiden. :p Sen lunch, den tog vi på Värdshuset denna gång. Mentorstid, biologi och datorkunskap. På sista lektionen fick vi cookies av våran lärare, han är jobbig. Han snackar i exakt samma tonläge hela tiden och man kan inte bli annat än trött av honom.

Nu sitter jag här, har laddat ner ytterligare en säsong av Vänner och julmusik hahah...


Söndag

Idag har jag inte gjort ett skit och dagen har gått jättesnabbt. Gick upp och grattade pappa på farsdag med en present och sedan gick jag och la mig igen. När jag väl gick upp så satte jag mig och pluggade igen. Är typ klar med min uppsats nu, asskönt. Sen har jag inte gjort någonting. Har var down hela jävla dagen. För imorgon är det måndag igen. Jaja, laddade ner säsong 10 av Friends nyss så ska se den nu. Puss!

Lördag

Damn, what a no-lifer jag har varit denna helg. Men så får man vara ibland. Idag var vi som sagt på husvisning, grymt stort och fint hus i Nacka. Där vill jag bo, men som sagt, den som köper hus nu och tar lån är galen. Sen åkte vi till Nyckelviken och promenerade. Min pappa lever typ för promenader och eftersom det är fars dag imorgon så valde jag att gå med på denna helvetsrunda. Vi gick fan 1 mil om inte mer. Sen så åkte vi hem, åt middag och sen har jag möglat här framför datorn med min utredande uppsats. Går ganska bra men att bara skriva 3 sidor är fan svårt! Var bättre med 5 som det var ifrån början... Wellwell, imorgon så ska jag plugga franska och skriva klart uppsatsen. Och gratta pappa.

Godmorgon

Hej bloggen! Har varit vaken i lite mer än en timme och snart ska pappa komma och hämta mig med bilen för vi ska åka och titta ett hus. Vi ska bara titta, man är dum i huvudet om man köper hus och tar lån i den här finanskrisen... Nu ska jag sminka klart mig och byta tröja, sen är jag fit-for-husvisning. Puss!

0-16 år

Många bilder i detta inlägg...



Den allra första bilden på mig! (: Mamma som har skrivit texten.



Mitt dopkort, juli 1992. Har inte orkat vända på bilden! Prästen dog 2 månader efteråt i en motorcykelolycka.



Oktober 1992, inte ens ett bast! Sjukt att man varit sådär pytte



1½ år på Leksands sommarland eller vad det heter.



2 år och NAKEN OMG!



3 år och heeeelt oskyldig. (:



4 år, tagen på mammas 30 års fest.



5 år, ännu en nakenbild. Shit aaaasså.

Hittade ingen när jag var 6 år..



7 år och en riktig liten knubbis.



8 år och ful som fan.



9 år!



Även här 9 år haha mittbena 4 life!



10 år, nypiercad i näsan, rosa hatt och rosa skinnjacka. Riktig tuffing.



Även här 10 år. Gillar hatten hahah.



11 år! HAHA herregud.



12 år, i alperna.



12 år, i Grekland



Jag till vänster, 13 år..............



14 år! Har betydligt värre fjortisbilder än denna, men jag tänker absolut inte lägga upp dem.



Heheheheehhhhhh ja.....



15 år, testar speglfunktionen



15 år, testar emolooken.



15 år, skulle på ngn fest här tror jag om jag inte minns fel


Och så 16 år! Big change.



nytt

Ny, ful, äcklig layout. Blev inte ett dugg nöjd och så ser jag ett fel men jag hoppas att ni inte ser det. 8) Eftersom jag inte har något att göra så tänkte jag göra så som många andra, ett bildcollage från 0-16 år. (: Får se om jag hittar bilder från allt bara.

hm?

Funderar på att starta min andra dator där jag har photoshop och allting som behövs för att göra en ny layout till bloggen. Men jag vet inte om jag orkar... Hahah, dagens i-lands problem. Har nyss ätit en jättegod middag bestående av entrecôte med rösti och beanaisesås. Tittade nyss på mobilen, har den på ljudlös för att få lite lugn o ro, 3 missade samtal och 2 sms. Fan, ibland vill jag bara slänga iväg mobilen och vara onåbar resten av livet. Men man klarar sig fan inte utan mobil now a days. :/

fredag

Thank God it's friday! ska vara en riktig nolifer den här helgen faktiskt. bara chilla sönder! har en del och plugga också... skolan har varit najs idag. först hade vi svenska, sen biologi. efter det hade vi  3 timmar lab som vi alltid har på fredagar. Mina skolkläder kom idag också, jättesköna o schnygga. Dock var tröjan lite för stor men byxorna var perfect. Nu ska jag äta middag, sen tjocka mig framför tven.

 
de är mörkblå, inte svart. (:


byte

har snackat med pappa för jag vill byta efternamn och han verkar ok med det. det kostar 1500 och det känns inte så farligt. vill byta till mikaelsdotter ;) evelina wictoria mikaelsdotter istället för petersson. muuuuuuccchhhhhh better

cuz eyes never lies

Försov mig imorse, igeeen. Fyfan, måste sluta med det. Blir som en ond cirkel... Men jag orkar inte gå upp kvar över sex!? Det är omänskligt. Imorgon börjar jag ivarjefall 09:25, alltid ngt. Missade naturkunskapen, sedan hade vi kemi men hade biologi istället. Sen hade vi engelska, sen slutade vi. Najs dag. Jag åkte hem, sov i typ två timmar sen åkte jag till jobbet. Pappa hämtade mig  i Alvik och nu är jag home. När jag drog till jobbet så tog jag min vinterjacka, och fyfan vad skön den ääääääär. Har helt glömt bort det. Har funderat på att köpa en ny vinterjacka men jag vet inte om jag vill göra det längre. Gillar den jag har nuuu, fast jag vill ha en svart. Inte en mörkblåååå...



My lovely jacket <3 även fast ma ser 20 kg fetare ut än vad man är

onsdag

Fan vilken dag det har varit idag. Var jävligt jobbigt att gå upp imorse men efter typ 743 snoozningar så kom jag upp. Först hade vi svenska, lämnade in en uppgift och sedan satte vi oss i grupperna och analyserade sagor. Efter det hade vi kemi, började reda ut lite olika begrepp samt så började vi med mol som är en stor del inom biologi/fysik/kemi/matte. Efter deeeeeeeeeet så hade vi matte. Algebra och ekvationer, gcik faktiskt ganska brao. Sen lunch, sen franska. Pratade med franskaläraren om att jag tycker franskan är skitsvår och blablabla. Hon sa att det fanns andra i gruppen som var sämre än mig. Oeeeeeeeej? Sen satt jag kvar en timme i skolan och "pluggade". Satt mest och snackade med de andra. Drog sedan till jobbet och därifrån kom jag hem för en timme sedan. Sugigt, jag som behöver plugga. Ska försöka flörta med min svenskalärare så jag kan få helgen på mig också. Nu nyaste pb avsnittet

tisdag

Kom hem för en timme sen från thaaa work. Gick superbra och jag längtar till lönen + studiebidrag. Har bara 350 spänn kvar den här månaden plus lite mer som jag har undanstoppat. Wellwell, sitter och skriver på min tanketext som skall vara klar tills imorgon. USCH. JAG HATAR ATT PLUGGA.

När jag var i alvik idag så stod det massa wannabe kickersbrudar vid tunnelbanan. Jag gick och rökte och en tjej som såg ut att vara typ 12-13 kom fram och frågade om en cigg. Jag sa att jag inte ger cigg till tolvåringar och helt plötsligt står det en hel jävla fjortisliga framför mig. Kunde inte göra mer än att börja asgarva åt situationen och gick därifrån. Fick höra många fina ord efter mig.

Seriöst, vad har man för liv om man börjar dampa för att man inte får en cigg av en total stranger.


duktigt evelina

Ja, mkt. Vaknade för en kvart sen hehehehehhhhehhh. Somnade runt kvart i sex imorse och fifän vad skönt det var. Nu ska jag duscha, laga mat, plugga och sen åka och jobba. :) puss på eeer

usch

det här börjat verkligen bli drygt. klockan är halv fem och skolan börjar klockan tio..

hm

Börjar  banga lite på det här men jag vet ju om jag somnar nu så kommer jag vara astrött imorrn. Kan lika gärna stanna uppe de 4½ som är kvar. Vet dock inte vad jag ska hitta på.. Har nyss tittat på narnia II den sög. Ska snart kika på DH. :] puss

uppesittarkväll

Ska sitta uppe hela natten idaaao, om jag klarar det. Skolan imorgon kommer att bli väldigt flumm. Wellwell, har tankat ner massor med simpsonsavsnitt och tre filmer. Jag klarar mig noooooog. (:

aint nooooo sunshine

Ja, jag försov mig imorse. Missade hela franskan men det var skönt att sova till elva hihihihhh. Hade mentorstid, biologi och idrott. På idrotten var vi på gymmet som vanligt och den här gången fick vi köra ett step-up pass. Fyfan vad det var jobbigt och jag har verkligen inte någon koordination hahah. Tog the bus home och pappa hade köpt ben and jerrys till mig. thank uuu <3 Ska snart börja plugga... om jag orkar.

Beroende

Jag har blivit beroende av tetris. Det är helt sjukt! Jag har spelat det på datorn när jag haft en stund över hela helgen. Jag har t.o.m rotat fram mitt gamla Gameboy Advance för att jag måste spela det hela tiden. Det är helt sjukt, men så jäävla roligt. Neeeerd...

usch, imorrn är det måndag. Paaaaaaaaaaalla. Känns som om jag kommer försova mig då jag börjar halv elva. Jaja, det visar sig imorgon.

Näe, puss





aaaaaaaaah okey då vare dags igen evelina fortfarande glassig men nytt år ny låt men det är samma gamla eve med ett härligt flow

haha helgens rader

startar upp

Startar upp den här gamla bloggen igen. Idag mår jag inte så bra, är bakis som fan. Imorgon börjar skolan igen och jag har tre inlämningsuppgifter denna vecka. Det märks att man går natur. Wellwell, tog 11 tåget hem, pappa hämtade mig i Farsta. Det var asskönt att slippa åka sista biten. Sen så stod Tizas pappa utanför oss men jag orkade inte vara social så jag gick upp och la mig. Har legat här i tre timmar nu, asskönt. Ska verkligen inte göra ett piss idag. Det enda jag har planerat är att se DH reprisen 16:10 på femman. ;)


Nä, nu ska jag ringa till eeeeeeeeriko


RSS 2.0